De senaste åren har företagen i Mullsjö ansett att företagsklimatet i kommunen blivit stadigt bättre på många punkter och förra året landade kommunen på sin bästa placering hittills i Svenskt Näringslivs ranking.

I våras svarade ni återigen på vår enkät om företagsklimatet och återigen fick företagsklimatet i kommunen bra betyg. Men hur ser det ut jämfört med landets övriga 289 kommuner?

För att berätta om detta och för att vi tillsammans också ska kunna diskutera vad ni tycker bjuder vi, Svenskt Näringsliv tillsammans med Mullsjö Utveckling, in till ett samtal om företagens betydelse i kommunen i samband med att årets upplaga av Svenskt Näringslivs Företagsklimatsranking presenteras.

Mullsjö blir alltså även i år platsen för premiärsläppet av rankingen i Jönköpings län!

Svenskt Näringsliv har under mer än tio års tid undersökt hur företagsklimatet utvecklats i landets 290 kommuner och kan med hjälp av företagens svar ge en bra bild av hur företagen ser på sin kommun.

Förståelsen för att det är företagen som skapar jobben är viktig, liksom förståelsen för företagens villkor och hur företagsklimatet påverkar förutsättningarna för att starta, driva och utveckla företag. Så ditt deltagande är viktigt!

Tid: 20 september, kl 07.30-08.30
Plats: Hotell Björkhaga, Mullsjö

Svenskt Näringsliv bjuder på frukost, som blir lite senare än vanligt då vi offentliggör siffrorna först kl 08.00.